Start træningen og bliv klar til Motorvejsløbet

jul 6, 2018

Otte lokale idrætsforeninger inviterer til træning forud for Motorvejsløbet, hvor man kan gå, løbe, cykle eller rulle alt fra 400m til 60km på den nylagte motorvejsasfalt.

Med under tre måneder til startskuddet lyder til Vestjyllands største motionsevent d.29.september, er det på høje tid at starte træningen til en af de mange discipliner, der udbydes på motorvejsstykket ved Holstebro. Her får deltagerne nemlig en unik mulighed for at dyrke motion på den jomfruelige asfalt, inden den åbner for biltrafik.

Alle er velkomne til træning

Otte lokale idrætsforeninger i Holstebro-området tilbyder derfor, at alle interesserede kan deltage i fortræningsforløb op til, at Motorvejsløbet afholdes.
De otte idrætsforeninger er: Fodslaw Holstebro, Vestjysk Orienteringsklub, HOK Holstebro, Mejdal-Halgård Motion, Tvis Cykelmotion, Tvis Løb & Motion, MCC Mejrup Cykel Club og Skovmotionisterne. Alle klubber er med til at arrangere Motorvejsløbet, og de håber, at mange vil benytte tilbuddet om at komme til fortræning i en af deres foreninger.

”Vi tager godt imod alle, uanset niveau. Der er ingen af os i foreningerne, der er eliteudøvere, og vi lægger vægt på fællesskabet, og at træningen skal være social og sjov, samtidig med at vi arbejder os hen mod individuelle mål, ” fortæller Rhina Høj Eriksen, Formand i Tvis Løb & Motion.

Fortræningerne er gratis at deltage i, og man kan blot møde op til træning, da der ikke kræves tilmelding. Det er heller ikke nødvendigt at være medlem i nogle af de otte idrætsforeninger for at kunne være med. Ønsker man at deltage i fortræningen, kan man finde oplysninger om tid og sted her.

Snør træningsskoene og sæt et mål

Foruden de otte idrætsforeninger arrangeres Motorvejsløbet i samarbejde med DGI Vestjylland, og Løbsleder Leif Lundstrøm glæder sig over, at folk får mulighed for at deltage i foreningernes træninger.

”Vi nærmer os efterårets største motionsfest i Vestjylland, hvor vi allerede har rundet de 2500 tilmeldte. Det er en oplagt mulighed for at snøre træningsskoene og sætte sig et mål, og uanset om det drejer sig om 5km walk, 10km løb eller 60km cykling, så er der plads til alle til fortræning i de otte lokale idrætsforeninger,” fortæller Løbsleder Leif Lundstrøm, DGI Vestjylland.

For nylig blev det også offentliggjort, at de 0-6-årige gratis kan deltage i et 400m børneløb på motorvejen. De forskellige distancer og discipliner kan du se under Løb.

Meget mere end motion

Til Motorvejsløbet i september vil der være mange aktiviteter for store og små, unge som ældre på festpladsen ved Hjermvej i Holstebro. I løbet af dagen vil der være flere gratis koncerter med blandt andet Scarlet Pleasure og Tørfisk, og børnene kan blive underholdt med Børnenes Trafikskole, duk-kerne Øvst og Finn Falk fra Ramajetterne (DR Ramasjang) samt det skrupskøre Tante Adante Band.

DGI arrangerer i samarbejde med lokale foreninger